Categories Menu
Műszaki térinformatikai megoldásszállítás, adat- és rendszerintegráció, infrastruktúra kezelő szoftverek

Műszaki térinformatikai megoldásszállítás, adat- és rendszerintegráció, infrastruktúra kezelő szoftverek

A VARINEX Zrt. Magyarország egyik meghatározó megoldásszállítója a műszaki térinformatika, a digitális térképezés, valamint az infrastruktúra- és közműnyilvántartás, tervezés és kezelés területein. Komplex, egyedi igényekre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk, melynek keretében nagy hangsúlyt helyezünk az alapokra, a megfelelő digitális térképi és térinformatikai adatbázisok biztosítására, meglévő adatok integrálására.

A megrendelő saját (akár papír alapú) térképeit, adatait és a külső forrásból érkező adatokat a térinformatikai rendszer alá integráljuk. Több mint két évtizedes tapasztalatunk és jelentős referenciáink segítik Önt és cégét üzleti céljai elérésében.GIS üzletág csoportkép

Az Autodesk megoldásaiban hatékonyan ötvöződik a számítógéppel segített tervezés (CAD) és a térinformatika (GIS) funkcionalitása, így a mérnöki infrastruktúra-tervezés, digitális térképezés mellett hatékony térbeli topologikus és tematikus elemzési és megjelenítési képességekkel találkozhatunk. Nagy hangsúlyt kap a valós és mérnöki pontosságú háromdimenziós tervezés, amely többek között a térképészek, földmérők, tervezőmérnökök munkáját támogatja. A téradat-kezelés, infrastruktúra- és közműnyilvántartás területén testre szabott szakági megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére. Ennek keretében elsősorban víz- és csatornaközmű, városirányítási és kataszteri nyilvántartó rendszerek kiépítése területén rendelkezünk kimagasló kompetenciával, de megoldást tudunk biztosítani létesítmény-nyilvántartás és egyéb közműnyilvántartások területein is.

 

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu
Cservenák Róbert
GIS rendszermérnök
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
cservenak@varinex.hu
Katona Tamás
GIS rendszermérnök
+36 1 273 3421
+36 30 251 9992
katonat@varinex.hu