INFRASTRUKTÚRA BIM – SZAKMAI WORKSHOP

Budapest, 2019. szeptember 25. - Rendezvényünkön megismerheti azokat a megoldásokat, amelyek integrálják a BIM és GIS munkafolyamatokat.

Tovább olvasom

Korábbi Autodesk termékek beszámítási promóciója

Tegyen szert most kedvezményesen szoftver-előfizetésre, amely egy olyan megújult licencelési modell, ami megfelel napjaink üzleti elvárásainak, valamint folyamatosan biztosítja a legújabb szoftver-fejlesztéseket.

Tovább olvasom

Területi és települési tervezést támogató rendszer (E-TÉR): új adatstruktúra

2019. áprilisában több fontos változás is történt a Területi és települési tervezést támogató rendszer (E-TÉR) életútjában.

Tovább olvasom

A VARINEX Zrt. GIS szakemberei a GITA 2019 konferencián

A 2019. május 30-31-én Balatonalmádiban, a Hunguest Hotel Bár Resortban megtartott GITA 2019 konferencia idei mottója: Gyorsabban, egyszerűbben, hatékonyabban!

Tovább olvasom

TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI KONFERENCIA ÉS SZAKMAI KIÁLLÍTÁS

A MaTáSzSz évente, hagyományosan megrendezett távhőszolgáltatási konferenciája a legrangosabb iparági esemény, amelyen idén is részt vesz a VARINEX Zrt. GIS szakmai csapata.

Tovább olvasom

Hibás E-közmű adatszolgáltatás?

Kijelenthetjük, hogy mára már a digitális közmű nyilvántartás egészen új szintre emelkedett. A magyar közműüzemeltetők a jogi nyomás hatására egységesen ráléptek a téradatbázis alapú adattárolás első lépcsőfokára.

Tovább olvasom

Megjelent az AutoCAD 2020 szoftver

Az AutoCAD 2020 fejlesztéseinek alapjául elsősorban a felhasználói visszajelzések, a felmérések és az elemzési adatok szolgáltak.

Tovább olvasom

Megjelent – CityScape Önkormányzati és Városüzemeltetési rendszerünket bemutató videósorozat

Bemutatjuk a főépítész- és építéshatósági iroda munkáját segítő, térinformatikai megoldásunkat.

Tovább olvasom

Black Friday és Cyber Monday kedvezmények

AutoCAD és AutoCAD LT – Black Friday és Cyber Monday kedvezmények

Tovább olvasom

XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Nap

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége 2018. november 6.-án és 7.-én rendezte meg a XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Napját, a VARINEX Zrt. részvételével.

Tovább olvasom