Adatintegráció, Rendszerintegráció, Rendszerfejlesztés

A VARINEX Zrt. Magyarország egyik meghatározó megoldásszállítója a műszaki és üzleti térinformatika, a digitális térképezés, valamint az infrastruktúra- és közműnyilvántartás tervezés és kezelés területén. Komplex, igényekre szabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk, melynek keretében nagy hangsúlyt helyezünk az alapokra, a megfelelő digitális térképi és térinformatikai adatbázisok biztosítására illetve kiépítésére.

Kategória:

Leírás

A megrendelő saját (akár papír alapú) térképeit, adatait és a külső forrásból érkező adatokat a térinformatikai rendszer alá integráljuk. Több mint másfél évtizedes tapasztalatunk és jelentős referenciáink jelentenek garanciát arra, hogy cégének sikereit mi is támogassuk megoldásainkkal.

A VARINEX Informatikai Zrt. a térinformatika területén több meghatározó szoftvergyártó céget képvisel Magyarországon. Ezzel partnereink számára bevezetett, világszerte elterjedt, jelentős referenciákkal rendelkező szoftvermegoldásokat kínálunk, növelve szoftverberuházása értékét, biztosítva az elvárható megtérülést. A téradat kezelés, infrastruktúra- és közműnyilvántartás területén testre szabott szakági megoldásokkal állunk rendelkezésére. Ennek keretében elsősorban víz- és csatornaközmű, önkormányzati építéshatósági és kataszteri nyilvántartó rendszerek kiépítése területén rendelkezünk kompetenciával, de megoldást tudunk biztosítani létesítmény nyilvántartás és egyéb közműnyilvántartás területén is.

Fő tevékenységi területeink a műszaki térinformatika területén:

Közműszolgáltató műszaki információ rendszer

E-közmű adatszolgáltató komplex megoldások

E-Önkormányzati rendszer térinformatikai támogatása

Infrastruktúra-kezelés, nyilvántartás, fejlesztés

Teljes körű digitális térképezés, digitális átalakítás

Létesítménygazdálkodás

Témafelelősök:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu
Cservenák Róbert
GIS rendszermérnök
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
cservenak@varinex.hu
Katona Tamás
GIS rendszermérnök
+36 1 273 3421
+36 30 251 9992
katonat@varinex.hu