Topobase – Szakági adatmodellek

Szintén fontos szempont, hogy az Autodesk szakági adatmodell szinten támogatja a közmű-szakági (jelen esetben víz és csatorna illetve egyéb kapcsolódó infrastruktúra), továbbá földhivatali és önkormányzati térinformatikai alapú nyilvántartási és tervező rendszerek kiépítését, ezzel egy integrált összközműves térinformatikai nyilvántartó rendszert biztosítva.

A  tervezést és a felméréseket végző cég közvetlenül a központi térinformatikai adatbázisba, téradat-tárházba dolgozik! Az adatszolgáltatás is ebből a konszolidált adatbázisból történik!

A központi téradatbázist WEB-es felületről és mobil terepi eszközökről is el lehet érni hatékonyabbá téve ezzel az adatszolgáltatást, adatmegosztást és az adatok naprakészen tartását változáskövetést is.

TB_MUNKAFOLYAMAT

Leírás

Ez szintén pontosan illeszkedik a társvállalatok igényeinek hatékony kielégítéshez, illetve támogatja a Megrendelő országos és regionális szolgáltató szerepének erősítését és tovább javítja alkalmazkodási képességét a nyomvonalas létesítmények nyilvántartásával kapcsolatos törvényi előírásoknak illetve változó jogszabályi környezethez és adatszolgáltatási kötelezettségekhez. 

TB_Adatérték

A referencia rendszereink az Autodesk Topobase (AutoCAD, AutoCAD Map 3D, Autodesk Infrastructure Map Server)  alaptechnológiára és koncepcionális megközelítés alapján készültek és ez további garanciát adhat a Felhasználók számára a kért rendszer egyedi igények szerint történő testreszabására és megvalósítására.

Emellett több éves tapasztalattal rendelkezünk a műszaki nyilvántartó rendszerek ezen belül tervadatok, vonalas infrastruktúrák és közműnyilvántartás területén is

Témafelelősök:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
baranyi@varinex.hu
Katona Tamás
GIS rendszermérnök
+36 1 273 3421
+36 30 251 9992
katonat@varinex.hu