Autodesk megoldások - termékfilozófia

A BIM nagyobb hatékonyságot biztosít az infrastruktúra-tervezésében.

Az infrastruktúra és épületinformáció-modellezés (BIM) egy 3D modelleken alapuló intelligens folyamat, amely a megalapozottabb döntéshozatal érdekében pontos, hozzáférhető és hasznosítható, a projekt teljes életciklusára vonatkozó betekintést biztosít. Az Autodesk Infrastructure Design Suite egyetlen rugalmas és költséghatékony csomagban kínál átfogó és iparágvezető szoftvereket a CAD és a BIM munkafolyamatokhoz.

Az Autodesk infrastrukturális BIM megoldásai a következőkben segíthetik az építőmérnököket:

A projektek kockázatainak, céljainak és különböző lehetőségeinek mélyebb megértésében és egyértelmű bemutatásában a projekt kivitelezése előtt.
A tervezési feladatok egyszerűsítésében olyan, az adott iparágra jellemező eszközökkel, amelyek magukban foglalják a parametrikus vezérlőket, támogatják a mérnöki szabványokat, és tervellenőrzési szabályokat is biztosítanak.
A kivitelezhetőség kiértékelésében és az ütközések kimutatásában még a kivitelezés megkezdése előtt.
Az Autodesk Infrastructure Design Suite Premium az Autodesk InfraWorks™ szoftvernek, a részletes építőmérnöki tervezési AutoCAD Civil 3D szoftvernek, a teljes projektet áttekintő Autodesk Navisworks Simulate eszköznek, valamint az, AutoCAD Map 3D, Autodesk 3ds Max Design és Autodesk Revit Structure szoftvereknek köszönhetően úttörő 3D modellezési és látványtervezési technológiát biztosít.

Ha további információkat szeretne megtudni az infrastruktúra-tervezésben használt BIM és az Autodesk Infrastructure Design Suite programcsomag előnyeiről, vegye fel velünk a kapcsolatot.